Rowenta Premium Care Brush & Straight

Hair is a topic everybody is more or less interested in. Maintaining a healthy, undamaged hair or learning what hairstyle suits us the best are some of the issues we've all asked ourselves at a point.

It took me some years to embrace the natural form of my hair and stop constantly wishing it was sleek and straight. I guess it's true what they say: everyone wishes for the thing they don't have. Since there is a huge difference between enhancing your natural hair's form and trying to make it look like something it wasn't meant to be, the moment I made peace with its structure it became easier to style it.

It's been a month since I've started using the Rowenta Premium Care Brush and Straight iron and honestly I would never go back to my old regular one. I rarely straighten my hair, although I did try it out for the sake of this review and I had it done incredibly fast. It used to take me around 40 minutes to 1 hour to perfectly get my hair straight, so it was cool save time and finish the style in about 20 minutes. But since I have natural wavy curls I need a straightening iron to define them, as well as to straighten my baby hairs (which I do almost daily). I fell in love with this Rowenta one which does the job magically because of a few bold reasons:

  • Rowenta has an attached brush to it that helps at softening the hair and getting rid of the frizz.
  • unlike the effect of a regular hair straightener, the outcome looks more natural and waves will still form but in a neat and tidy way
  • it helps with saving time because it heats in less than 15 seconds
  • the keratin coat and the ion generator leaves the hair extremely soft and shiny, without damaging it
  • the packaging is not to miss, since it is all white with a touch of platinum purple, details that make a difference and give the tool a luxurious feeling

All in all, a straightening iron is a beauty tool essential in every girl's routine and I think that this Rowenta one will get immediately to the hearts of those who try it!

 

RO

Părul este un subiect despre care toata lumea este interesată, mai mult sau mai puțin. Menținerea unui păr sănătos, nedeteriorat sau descoperirea a ceea ce se potrivește cel mai bine cu părul nostru sunt doar unele dintre problemele pe care le-am avut toți la un moment dat.

Pentru mine a durat ceva timp până am învățat să accept forma naturală pe care o are părul meu și să încetez să îmi mai doresc constant ca el să stea drept și lucios. Cred că e adevărat ce se spune, că fiecare își dorește ceea ce nu are. Deoarece există o diferență enormă între a da contur părului natural și încercarea de a-l face să stea cum nu a fost menit să fie, în momentul în care m-am împăcat cu structura sa, a devenit mai ușor să-l stilizez.


De mai bine de o lună mi-a venit in ajutor placa de păr Rowenta Premium Care Brush & Straight și nu m-aș mai întoarce înapoi la cea pe care o foloseam înainte. Îmi îndrept părul destul de rar, dar am testat produsul și la capitolul acesta pentru a-mi putea exprima recenzia corect și am fost impresionată de rapiditatea cu care am realizat coafura. De obicei dura între 40 de minute și o oră pentru a îndrepta părul, însă cu placa aceasta am terminat în aproximativ 25 de minute. În orice caz, din moment ce am bucle naturale, îmi place sa folosessc o placă de îndreptare pentru a le defini, precum și pentru a îndrepta firele scurte care se regenereaza (lucru pe care îl fac aproape zilnic). M-am îndrăgostit de acest model de la Rowenta care face o treabă magică datorită unor motive esențiale:


•    Rowenta are o perie atașată care lasă părul moale și nu permite electrizarea sa
•    spre deosebire de efectul obținut cu un dispozitiv obișnuit de îndreptare al părului, rezultatul acestuia pare mai natural, iar buclele se vor forma în continuare, dar într-un mod neted și ordonat
•    ajută la economisirea timpului deoarece se încălzește în mai puțin de 15 secunde
•    stratul de keratină și generatorul de ioni lasă părul extrem de moale și strălucitor, fără să-l deterioreze
•    ambalajul simt că trebuie menționat, fiindcă este alb cu mov platinat, detalii care fac diferența și care adaugă o notă de lux


Pe scurt, placa de întindere e un dispozitiv de beauty indispensabil și o recomand cu toată inima pe aceasta de la Rowenta, de care sunt sigură că se va îndrăgosti oricine o va folosi!