Mirrors

Lucrurile mici conteaza, detaliile fac diferenta, iar prima impresie e importanta. Trei aspecte pe care imi place sa mi le spun constant. Traim intr-o lume in care aparenta e des confundata cu esenta si totul are mai mult de o fata.

Nu poti sa cunosti pe cineva complet, mereu vor ramane parti ascunse. E trist ca unii nu pot vedea farmecul situatiei; daca am sti tot, ne-am plictisi. Cred ca e mai important sa te cunosti pe tine inainte de ceilalti. De aceea incerc sa ma descopar prin tot ce fac. Imi vine greu sa ma deschid celor din jur, chiar si persoanelor apropiate, pentru ca nu pot exprima precis o emotie, un sentiment, prin cuvinte, dar am o satisfactie uriasa cand simt ca transmit ce trebuie. Pana la urma, cu totii purtam masti care se dau mai dificil jos.

Uneori cand scriu raman cu ochii in gol minute in sir pana gasesc un inceput de propozitie dupa care sa ma ghidez, iar acum imi fug atat de multe idei prin minte, incat nu reusesc sa le pun intr-o ordine coerenta. Mi se pare mult mai greu sa scrii gandurile decat sa le exprimi liber, ramai blocat uneori printre virgule si puncte. Dar imi voi aduna toate ideile cu grija si voi compensa data viitoare pentru randurile putine de astazi.

Si daca tot e inceput de martie, iar ziua de astazi are o valoare semnificativa, va trimit tuturor un martisor virtual, un gand special femeilor, si cea mai calduroasa urare din lume pentru draga mea mama. La multi ani!