Mentally stuck elsewhere

Am tot vrut sa scriu zilele astea, dar nu am reusit sa gasesc timp (sau inspiratie?). M-a lovit o raceala urata si ma simt obosita constant, cu o nevoie uriasa de a sta in pat. Temperatura de afara nu ma incanta deloc si nu imi sta mintea decat la soarele si vantul cald de primavara. Sa nu se inteleaga gresit, imi place iarna, dar totul pana la luna februarie. Daca ar fi dupa mine as taia-o din calendar, vremea din perioada asta e prea nehotarata.

Pe deasupra, ce e mai placut intr-o zi cenusie si geroasa decat un somn adanc? Eu nu chiar hibernez in sezonul asta, dar am grija sa dorm destul. Ma relaxeaza si e cea mai eficienta modalitate prin care imi rasufla gandurile. Desi, in ultima vreme, nu m-am inteles cu orele de somn (sau cu alarma de la telefon), iar desteptarea la 7 dimineata m-a invatat ca, pe viitor, imi trebuie un serviciu care sa nu inceapa inainte de ora 9...

Si daca tot e o postare despre ideea de timp, am avut o perioada in care nu reuseam sa il organizez deloc. Ma refer ca, fie il pierdeam toata ziua si capatam un sentiment de vinovatie, fie imi propuneam prea multe lucruri si nu reuseam sa le termin. Asta a avut si un aspect pozitiv, totusi, in sensul ca mi-am dat seama ca imi place haosul. Un program zilnic cat mai incarcat chiar te face sa te simti productiv. So here's a tip: mi-am gasit echilibrul de care aveam nevoie impartindu-mi activitatile pe categorii: de la responsabilitati constante, la chestiuni zilnice sau la lucruri pentru mine. In cea din urma se concentreaza cea mai mare parte din atentia mea, iar acum haosul meu are mereu un tipar si rareori se intampla sa nu fac tot ce imi propun.

Dati play la melodia de mai sus si, chiar daca pozele mele nu au legatura cu vara, haideti pana la mare...cu gandul.